Kleine lettertjes

De licentievorm van de informatie op de site

Deze site bevat historische informatie en vormt daarmee een stukje cultureel erfgoed. Het kan en mag niet de bedoeling zijn dat gebruik beperkt wordt via uitsluitrecht hetgeen standaard auteursrecht is. Gelukkig zijn er vandaag de dag meerdere licentievormen die bedoeld zijn om vrijheid van informatie te kunnen garanderen. Om die reden is er gekozen voor de zogenaamde "GFDL" of "GNU Free Documentation License". Dit is dezelfde licentie die ook gebruikt wordt voor veel computerhandleidingen en bijvoorbeeld http://nl.wikipedia.org. De tekst van de licentie is te vinden op http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html.

Een praktisch punt om rekening mee te houden: plaats geen materiaal waardoor wij inbreuk maken op auteursrecht. Eigen materiaal kun je gewoon plaatsen als je accoord gaat met de voorwaarden van de GFDL.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de GNU Free Documentation License alsmede een Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.

Deze site is een initiatief van oud-intern WiebeVanDerWorp en wordt gesponsord door ViaISN.org.