JosVanDeWiel

Hallo, ik ben Jos van de Wiel en heb van januari 1968 tot 1974 op het internaat gezeten. Na het internaat ben ik 7 jaar in Delft actief geweest met Technische Wiskunde en heb vervolgens verschillende banen gehad. Momenteel ben ik werkzaam bij LogicaCMG (IT consultancy bedrijf).

Ik ben na wat rondzwerven in Nederland weer terug gegaan naar Maastricht, waar ik nog steeds met Petra, mijn vrouw, mijn dagen slijt. Verder ben ik de trotse vader van 3 zonen die langzamerhand van studie aan het overstappen zijn naar het werkzame leven.

Ik ben vanwege het achterblijven van studieprestaties halverwege het 2e studiejaar naar het internaat gestuurd. Heb nogal wat last van de ontgroening gehad (ik kwam met nog een nieuwe intern en iedereen kon zich behoorlijk botvieren) en dus best wel een moeilijke periode in het begin. In flat B ging alles lekker lopen en uiteindelijk heb ik hele goede jaren gehad waarbij ik mijn vrije tijd vooral sportte met voetbal op de 1e plaats. Overigens voetbal ik nog steeds, maar is het tempo aangepast aan de leeftijd.

Met enkele internen heb ik nog steeds meer of minder vaak contact. Vorig jaar nog naar Pieter en Annet van den Assum in Washington gevlogen. Pieter en Annet zijn een aantal jaren geleden geëmigreerd. Mijn tandarts is Dodger Hendriks en om de hoek woont Jan Willem Greve. Met Eric kautz nog wel eens wat ge-emaild en nu recent naar aanleiding van de reünie met meerdere personen.

Leuk om al die oude namen te herkennen (waarbij soms elk beeld achter de naam dan ontbreekt) en allerlei verhalen weer te horen. Ik zal zelf ook eens gaan nadenken welke anecdotes ik kan toevoegen.

Ik hoop velen op de reünie van 15 september a.s. te zien!

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de GNU Free Documentation License alsmede een Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.

Deze site is een initiatief van oud-intern WiebeVanDerWorp en wordt gesponsord door ViaISN.org.